10 Sep
10Sep

Navapp Çözümleri, Microsoft AppSource’ta!

Navapp Yazılım olarak, Microsoft Dynamics 365 Business Central platformunda geliştirdiğimiz yenilikçi iş çözümleri artık Microsoft AppSource mağazasında yer alıyor! İşletmelerin verimliliğini artırmaya ve iş süreçlerini dijitalleştirmeye odaklanan bu çözümler, Microsoft’un güvenilir bulut altyapısı ile entegre şekilde çalışarak, kullanıcıların iş süreçlerini kolayca yönetmelerine yardımcı oluyor.

Microsoft AppSource Nedir?

Microsoft AppSource, işletmelerin ihtiyaç duyduğu iş yazılımlarını, hizmetleri ve uygulamaları bulabileceği, deneme fırsatına sahip olabileceği ve kolayca entegre edebileceği çevrimiçi bir mağazadır. AppSource’ta Microsoft Dynamics 365, Power BI, Power Apps ve Microsoft 365 platformları için geliştirilen sayısız uygulama ve hizmet bulunmaktadır.

Navapp Çözümleri ile Tanışın

Navapp olarak geliştirdiğimiz Business Central çözümleri, AppSource üzerinden hızla erişilebilir. Kullanıcılarımız, bu çözümleri keşfetmek, işletmelerine uygun olanları denemek ve sorunsuzca entegre etmek için AppSource platformunu kullanabilirler. Çözümlerimiz arasında endüstri bazlı yazılımlar, iş süreçlerini optimize eden uygulamalar ve dinamik analiz araçları bulunmaktadır.

Microsoft AppSource’ta yer alan Navapp çözümlerini keşfedin ve iş süreçlerinizi bir üst seviyeye taşıyın!